Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ГИМНАСТИЧКИ КЛУБ ЗАЈЕЧАР СТАРТОВАО ОДЛИЧНИМ РЕЗУЛТАТИМА

Подели

Гимнастички клуб Зајечар почео је јесењу сезону одличним резултатима и две освојене медаље, по једном у екипној и појединачној конкуренцији.

Минулог викенда, календар Гимнастичког савеза Србије био је препун дешавања, а Гимнастички клуб Зајечар учествовао је на три званична такмичења.

Најпре је у Крушевцу у суботу 2. новембра одржано 2. коло пионирске лиге Гимнастичког савеза Југоисточне Србије у категорији I, II и III селекције. Поред Зајечара и домаћина Крушевца, учествовали су клубови из Ниша, Неготина, Прокупља, Пирота и Књажњевца.

У I селекцији такмичарке из Зајечара у саставу Анђа Манић, Лена Ивановић, Катарина Илиевска, Ена Миленковић и Ева Гроздановић освојиле су 2. место. Гимнастичаркама из II и III селекције измакао је подијум, пошто су обе екипе заузеле 4. место.

Пласман на Државно првенство, које је на програму у Новом Саду 16. новембра стекле су чланице I селекције и такмичарка из III селекције Маша Станојловић.

Недеља је била резервисана за дупли гимнастички програм, а Гимнастички клуб Зајечар наступио је на такмичењима у Пироту и Костолцу.

У Пироту је одржано 1. коло Ц програма на коме су учествовали клубови из Лесковца, Прокупља, Пирота, Неготина, Бора, Књажевца, Власотинца и Крушевца, а Зајечарке су у јакој конкуренцији оствариле запажене резултате. Најбољи утисак оставиле су Анабела Живковић у III и Петра Лазаревић у IV категорији, које су заузеле 4. место.

Истог дана у Костолцу је одржано 2. коло Б програма Гимнастичког савеза Србије, где су наступиле екипе из Ниша, Сомбора, Зрењанина, Краљева, Прокупља, Неготина и Зајечара.

Теодора Лападатовић из Гимнастичког клуба Зајечар је у кадетској конкуренцији освојила бронзану медаљу, док је одличје измакло Марти Бојић, која је у категорији јуниорки заузела 5. место.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *