Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Србија

СЈАЈАН РЕЗУЛТАТ ЗА ЗАЈЕЧАРСКИ АУТОМОБИЛСКИ КЛУБ “АС” У ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ

Подели

Аутомобилско спортско удружење “АС” из Зајечара наставља са одличним резултатима на старту Првенства Србије у аутомобилизму.

Након 3. места у појединачној конкуренцији, којим је Живота Милић донео и први трофеј у историји зајечарског клуба, нови сјајан резултат за возаче АСУ “АС” из града на Тимоку.

Чак шест постоља, пет других и једно треће место освојено је на “Награди Раковице 2020”, ауто трци, која је вожена на брдској стази на Кошутњаку, 3. и 4. јула у организацији АСК “Раковица”.

Стаза је била дугачка око 3500 метара, а укупно су се надметала 53 возача у осам различитих класа.

“Ауто Зека” је освојио прво место у екипном пласману, други АСУ “АС” из Зајечара, док је треће место припало “XM racing тиму”.

Што се појединачне конкуренције тиче, Никола Мишић је у Застави југо 55, 1.1., освојио 2. место у класи 1 и донео АСУ “АС” Зајечар 18 бодова, док је Ђорђе Видаковић у истој класи заузео 3. место и свом клубу донео додатних 15 бодова.

Данијел Панић је у “Volkswagen polu” 1.4, био други у класи 3 и нових 18 бодова за АС Зајечар, а исти број бодова забележио је и Драган Лукић у Застави југо 55, 1.4 у класи 4, Срђан Ђорђевић у Застави југо 1.6 у класи 5 и Дејан Илић у “Hondi” 1.8 у класи 7.

Витомир Цветић у “Volkswagen golfu 1.6, група E1, услед квара на возилу није успео да заврши трку на Кошутњаку, али је је претходној трци у Панчеву у дисциплини ауто слалом заузео прво место у генералном пласману, истичу у Аутомобилском спортском удружењу “АС”.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *