Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ПРЕТПОСЛЕДЊИ ДАН МЕМОРИЈАЛНОГ ФУДБАЛСКОГ ТУРНИРА „ЈОЦА МИХАИЛОВИЋ – К3“ У КОТЛУЈЕВЦУ

Подели

Фудбалски турнир у зајечарском насељу Кључ III улази у своју завршницу. Ни лоши временски услови који су заслужни за неколико одлагања утакмица, од којих је последње стигло на Видовдан 28. јуна, нису успели да покваре општи утисак и угођај са ове сада већ традиционалне манифестације.

Никад веће награде донеле су и много занимљивих утакмица, које су виђене и у четвртак 29. јуна, чак четири меча решена су пеналима, а постигнути су следећи резултати:

Претпоследњи дан турнира заказан је за петак 30. јун, када су на програму полуфинала у свим категоријама, осим сениора где ће се играти један меч осмине финала и четири сусрета четвртфинала.

Нема сумње да многобројне посетиоце чека много узбуђења, а „Глас спорта“ доноси комплетан распоред:

Субота је слободан дан на турниру, док ће завеса на пети традиционални Меморијал „К3 – Јоца Михаиловић“ бити стављена у недељу 2. јула.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *