Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар Фудбал

ФУДБАЛ НА ПЕТОПАРЦУ ЖИВИ У ЗАЈЕЧАРУ, ОКОНЧАН 5. МЕМОРИЈАЛ „ЈОЦА МИХАИЛОВИЋ -К3“ У КОТЛУЈЕВЦУ

Подели

Све је у недељу 2. јула стало на пенал рулету који је одлучио победника сениорског дела турнира у Котлујевцу. Пети по реду К3 Меморијал Јоца Михаиловић завршен је минулог викенда у зајечарском насељу Кључ, а током скоро две пуне недеље посетиоци су имали прилику да уживају у сјајном фудбалу на петопарцу.

Првака у категорији сениора одредили су пенали. Након регуларног дела без победника у дуелу екипа Метал Шоп и Ауто школе Ракић, срећнији и спретнији били су играчи Метал Шопа који су стигли до тријумфа резултатом 2:1. 

Шампиони су награђени чеком на 70 хиљада динара, док је пораженима припало 40.000. Трећепласирана екипа „К3 Чика Јоца“ награђена је са 25 хиљада динара.

Новчане награде добили су и кадети, где је такође било сјајних утакмица у фудбалу 4 на 4. Кафе „Улаз“ је однео победу у финалу против Кафе „Фреш“, док је 3. место припало екипи „Ауто Бане“.

„Смајли МС“ је тријумфовао у конкуренцији ветерана у финалу против „Ветерана 019“ , док је код пионира славио Кафе „Фреш“, после победе над тимом „РС Турист“.

Уградња грејања Јовић савладала је ТВ „Исток“ у категорији петлића, док је 3. место освојио Хемпрос. Најмлађа категорија млађих петлића донела је тријумф Играонице Тимок М након славља над екипом „Stella Lux“, док је 3. место баш као код пионира припало екипи 54/Палас.

Организатори, омладина пете Месне заједнице Котлујевац и Спортски савез града Зајечара, уз подршку и покровитељство града Зајечара, потрудили су се да све протекне у најбољем реду, уз договор да сваки наредни турнир буде бољи од претходног.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *