Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

НОВИ ТЕРЕНИ У КЊАЖЕВЦУ ВЕЋ ОКУПЉАЈУ МЛАДЕ, УСКОРО ЗАВРШЕТАК СПОРТСКОГ КОМПЛЕКСА НА СТАДИОНУ

Подели

Четири кошаркашка и два рукометна мултифункционална терена, чија вредност радова износи више од 22 милиона динара и финансирана је средствима „ЕУ про плус“ програма полако добијају коначну контуру у непосредној близини градског стадиона у Књажевцу. Са комплетирањем нових свлачионица Фудбалског клуба „Тимочанин“ вредних 12,5 милиона динара за шта су средства добијена од Министарства за недовољно развијена подручја, a које су свечано отворене пролетос, читав простор око стадиона добиће потпуно другачији изглед.

Нове генерације књажевачких спортиста ускоро ће моћи да се развијају и стасавају на новим теренима, а такође ће бити омогућена реализација кампова и тренинг база за долазак бројних екипа из Србије и окружења. 

Општина Књажевац доста пажње поклања спорту и раду са младима, а Књажевац као један од центара југоисточне Србије уложио је много у припрему, терене и инфраструктуру, који омогућују како локалним клубовима и школама, тако и гостима да користе разне спортске садржаје, који су неопходни за рад спортских организација, од терена, базена, до смештајних капацитета.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *