Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ЧЕТИРИ МЕДАЉЕ ЗА ГИМНАСТИЧАРКЕ ЗАЈЕЧАРА НА ВИДОВДАНСКОМ ТУРНИРУ У КРУШЕВЦУ

Подели

Гимнастичарке Зајечара имале су одличан наступ за крај првог дела сезоне. Наиме, Зајечарке су на традиционалном Видовданском турниру у Крушевцу освојиле четири медаље и у одличном расположењу одлазе на краћу летњу паузу. 

I категорија у саставу Нађа Ћелић, Магдалена Петковић, Емилија Ђорђевић, Ива Радуловић, Анђела Митровић, Лана Маринковић, Николина Недељковић и Никола Јовић освојила је 3. место у јакој конкуренцији, исти успех забележила је и II категорија у саставу Вида Матић, Ирина Маринковић и Нина Станковић.

За сјајну оцену крушевачког наступа побринула се и III категорија у саставу Леа Тасић, Мина Михајловић, Дуња Вучковић, Тара Станојевић и Емилија Цветковић, која је освојила 2. место, док се у IV категорији Леа Јовановић окитила сребрним одличјем, пошто је такође такмичење завршила на 2. месту у појединачној конкуренцији.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *