Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОДБОЈКА Тимочка Крајина

ОДБОЈКА У СЛУЖБИ ХУМАНОСТИ, 180 ХИЉАДА ДИНАРА ЗА ПОРОДИЦУ СОКОЧАНИН СА ТУРНИРА НА БОРСКОМ ЈЕЗЕРУ

Подели

Хуманитарни турнир у одбојци на песку одржан минулог викенда на Борском језеру, оправдао је сва очекивања. Наиме, на традиционалном одбојкашком такмичењу у организацији „Кафе Плажа“ сакупљено је око 1.500 евра, односно тачно 179.405 динара. Целокупан износ биће усмерен на рачун и за помоћ борској породици Сокочанин.

Што се одбојке тиче, највише разлога за задовољство имала је екипа „Ћао-ћао“, која је тријумфовала након победе у финалу над домаћом „Кафе апартмани Плажа“, док је треће место припало екипи „Леба“ из Зајечара.

За најбољу играчицу турнира на Борском језеру проглашена је Тамара Kузмановић, док је најбољи играч Роберт Јоновић.

Организатори су на крају ове сада већ традиционалне манифестације изразили велику захвалност свим учесницима и пријатељима турнира који су допринели да се прикупи новац за породицу Сокочанин и нагласили да ће се и у годинама које следе трудити да помажу онима којима је она најпотребнија.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *