Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ДОНАЦИЈА КОМПАНИЈЕ „TEHNOMEDIA“ СПОРТСКОМ САВЕЗУ ГРАДА ЗАЈЕЧАРА

Подели

Кошаркашки турнир „Дођи на баскет“, Стронгман Куп Зајечара, К3 – Меморијални турнир „Јоца Михаиловић“, одбојкашки турнир „Дођи на песак“, само су неке од спортско – рекреативних манифестација чију је реализацију минулих година помогла компанија Tehnomedia и пружила подршку Спортском савезу града Зајечара и његовим чланицама у организацији. Када се на то дода и више него успешна сарадња у области маркетинга, где је ова велика српска компанија један од партнера интернет портала „Глас спорта“ чији је издавач Спортски савез, а који из дана у дан има све више читалаца и који прати сва спортска дешавања у Тимочкој Kрајини, онда не изненађује чињеница да се дошло до одлуке да се сарадња продуби на обострану корист.

Tehnomedia центар д.о.о. је препознатљиво име у свету технике и заузима једно од водећих места у Србији и региону. Компанија Tehnomedia као друштвено одговорна компанија помаже бројне друштвене и спортске активности. Tehnomedia центар д.о.о. бави се и хуманитарним радом, а нарочито се труди да помогне онима којима је та помоћ најнеопходнија, о чему говори сијасет акција у претходном периоду. Донирала је и помагала, како белом техником, тако и финансијским средствима, институције и физичка лица.

Због манифестација које очекују зајечарску „кућу спорта“ у наредном периоду, а чији је дугогодишњи организатор, неопходан је био телевизор који ће служити и као отворени семафор на такмичењима, а касније и за бројне семинаре за спортске раднике, који ће бити организовани у просторијама Спортског савеза града Зајечара.

Куповину можете обавити u 62prodavnice u 37 градова у Србији, путем online sajta tehnomedia.rs ili pozovite Call centar na 011 44 44 999

Спортски савез града Зајечара као кућа свих зајечарских спортиста обједињује у свом раду све спортске чиниоце, а са више од 50 манифестација које организује у току године сигурно је да је већ постао и бренд овог града, са добијеном Мајском наградом као најпрестижнијим друштвено-спортским признањем у Републици Србији, која говори у прилог томе.

„Спортски савез града Зајечара захваљује се компанији Tehnomedia на донацији у виду телевизора, који ће много помоћи и олакшати како рад на спортским манифестацијама, где ће служити између осталог и као семафор, али и током семинара за едукацију спортских кадрова, професора, тренера и других спортских посленика. Све то биће још и олакшано захваљујући споразуму који је зајечарска „кућа спорта“ потписала са Факултетом за спорт и физичко васпитање Универзитета у Приштини са седиштем у Лепосавићу, а донацијом телевизора компанија Tehnomedia помогла је реализацију бројних активности које нас очекују у наредном периоду“, поручио је генерални секретар зајечарске „куће спорта“ Игор Божиновић.

И још једном да поновимо, куповину најбољих производа можете обавити u 62prodavnice компаније Tehnomedia u 37 gradova u Srbiji, путем online sajta tehnomedia.rs ili pozovite Call centar na 011 44 44 999.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *