Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

„НАГРАДА НЕГОТИНА 2022“, БРДСКА ТРКА НЕГОТИН – БУКОВО ЗА ВИКЕНД НА ИСТОКУ СРБИЈЕ

Подели

Неготин ће предстојећег викенда бити аутомобилски центар Србије, пошто ће бити домаћин брдске трке „Неготин – Буково 2022“ у суботу 16. и недељу 17. јула. Такмичење се бодује за Национални шампионат Србије на брдским стазама и Куп Спортског ауто и картинг савеза Србије, па нема сумње да ће гледаоци имати прилику да уживају у великој борби и сјајној вожњи најбољих српских возача.

Организатор такмичења је АСК Гага Авала „racing team“, а престижни спортски догађај ће се одржати уз покровитељство општине Неготин и подршку Спортског ауто и картинг савеза Србије.

Програм креће у суботу, када ће од 10 до 14 сати бити извршена верификација и технички пријем, након чега ће бити објављена и листа примљених возача. После састанка са возачима и тренинга у 20 часова биће објављена и стартна листа за трку која је заказана дан касније. Церемонија свечаног отварања је у недељу 17. јула од 15:45, док је почетак трке у 16 сати.

Подсећања ради, ауто трка на брдским стазама „Награда Неготина 2022“ у организацији АСК Гага Авала (ASK GAGA AVALA racing team), најпре је била предвиђена у термину 14 – 15. мај 2022, међутим из техничких разлога према наводима организатора тада то није било могуће извести.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране Општине Неготин. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *