Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

НОВЕМБАР У ЗНАКУ БОРИЛАЧКИХ СПОРТОВА У БОРУ

Подели

Боранин Бобан Николић нови је првак Европе у кик боксу, пошто је у финалној борби савладао актуелног првака света Азербејџанца Анана Мамадова. Члан Кик бокс клуба „Бор“ је на шампионат у Анталију стигао као светски вицешампион, а титула у дисциплини лоу кик, категорији до 57 килограма, свакако је круна његове каријере.

Николић се тријумфом  реванширао такмичару из Азербејџана за пораз у финалу светског првенства. КБК „Бор“ је имао још једног представника у Турској, али Дамир Сејдија и поред сјајног наступа није успео да се окити једном од медаља, а мора се признати да му ни жреб није ишао на руку.

Ипак, најпоноснији је чини се Синиша Владимировић, тренер фантастичних борских кик боксера, који из године у годину показују да се уз предан рад, труд и упорност може постићи много.

Џудо клуб „Бор“ такође наставља са изузетним резултатима. На међународном турниру у Дробета-Турну Северину у Румунији, у конкуренцији више од 400 такмичара из Украјине, Молдавије, Босне и Херцеговине, Хрватске, Бугарске, Србије и домаћина Румуније, Џудо клуб Бор је наступио са 13 такмичара и освојио 8 медаља. Успех у Румунији надовезао се на изузетан наступ на претходним турнирима у Скопљу и Београду, где су учествовали на „Миоки опену“ у Македонији, односно „Купу Жандармерије“ у престоници Србије и освојили двоцифрени број одличја.

Пројекат „Бирам спорт – борски спортски таленти“, суфинансиран je из буџета Града Бора:

”Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.”

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *