Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

НОВА МЕДАЉА ЗА ЗАЈЕЧАРСКИ ЏУДО – КАТА ПРВАНОВИЋ СРЕБРНА НА МЕЂУНАРОДНОМ КУПУ У НИШУ

Подели

Зајечарски џудисти настављају са сјајним резултатима ове сезоне. Након одличног наступа на Државном школском првенству у Београду, где су чланови Џудо клуба „Академија Тодоровић“ освојили две медаље, дошао је ред и на традиционални међународни Џудо куп „Цар Константин“ у Нишу.

Већина домаћих клубова имала је своје представнике на овом престижном такмичењу, а поред српских екипа на турниру су учествовали и џудисти из Грчке, Северне Македоније и Босне и Херцеговине.

Џудо клуб „Академија Тодоровић“ представљало је троје такмичара, а Ката Првановић је освојила сребрну медаљу у категорији до 36 кг. Тиме је потврдила да бронза освојена у Београду није била случајност и да од ње и у будућности ваља очекивати добре резултате, а задовољство није крио ни тренер и председник зајечарског клуба Дане Тодоровић.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *