Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У ШАХУ „ДРАГАН МИТИЋ МИТКЕ“ У ХАЛИ СПОРТОВА НА КРАЉЕВИЦИ 28. МАЈА

Подели

Меморијал „Драган Митић Митке“, посвећен дугогодишњем играчу и капитену Шаховског клуба „Зајечар“ на програму је у суботу 28. маја у хали спортова на Краљевици. Први по реду Меморијални турнир окупиће 70 учесника на Опен А и 20 омладинаца до 18 година на Опен Б делу такмичења.

Котизација по играчу износи 600 динара за сениоре и 400 динара за омладинце. Организатори су припремили наградни фонд у износу од 46 хиљада динара, а према речима одговорних у ШК „Зајечар“ обезбеђене су медаље и дипломе, као и освежење и храна за све учеснике.

Организатор I Меморијала „Драган Митић Митке“ је Шаховски клуб „Зајечар“ уз подршку Спортског савеза града Зајечара и покровитељство Градске управе Зајечар, а почетак такмичења заказан је за 10 сати.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *