Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар КОШАРКА

МЕМОРИЈАЛНИ МИНИ БАСКЕТ ФЕСТИВАЛ „САВА МИЛЕТИЋ“ 29. МАЈА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Меморијални мини баскет фестивал „Сава Милетић“ на програму је у недељу 29. маја у хали спортова на Краљевици. Почетак такмичења заказан је за 10 сати, а очекује се учешће више од 350 малих кошаркаша.

Четврти Меморијал „Сава Милетић“ наставља се после две године корона паузе, а поред домаћих селекција Кошаркашког клуба „Тимок“, учешће су потврдили Младост из Беле Паланке, „Рудар“ Бора, „Ртањ“ Бољевац, „Златара“ Мајданпек, „Леда“ и „Књажевац 1950“ из Књажевца, „Хајдук Вељко“ из Неготина, „Сврљиг“ и градски ривал КК „Бин“.

„Турнир ће имати хуманитарни карактер пошто ће бити прикупљана средства за помоћ у лечењу наше малене суграђанке Ленке Љубисављевић (2,5). Надам се да ће се што више Зајечараца одазвати позиву и доћи да испрати будућност српске кошарке“, поручио је за „Глас спорта“ Милан Вељковић, председник КК „Тимок“.

Организатор IV Меморијалног мини баскет фестивала „Сава Милетић“ је Кошаркашки клуб „Тимок“ из Зајечара, а турнир се реализује уз подршку Регионалног кошаркашког савеза источне Србије.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *