Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

ТРАДИЦИОНАЛНИ МЕЂУНАРОДНИ ФУДБАЛСКИ ТУРНИР „ЗАЈЕЧАР 2022“ ЗА ВИКЕНД НА КРАЉЕВИЦИ

Подели

Градски стадион на Краљевици угостиће предстојећег викенда више од 60 екипа у шест узрасних категорија, а Зајечарци ће на делу моћи да виде и најталентованије полазнике школа фудбалских клубова из Србије и Бугарске.

Традиционални 6. Међународни фудбалски турнир „Зајечар 2022“ на програму је у суботу 28. и недељу 29. маја на Краљевици, а нема сумње да ће на помоћне терене градског стадиона у Зајечару истрчати и нека имена за која ћемо у будућности тек чути.

Организатор Међународног фудбалског турнира „Зајечар 2022“ је Фудбалски клуб „Тимок 1919“ уз покровитељство града Зајечара. Првог дана на програму ће бити утакмице малих фудбалера рођених 2011.,2013. и 2015. године, док ће другог дана своје мечеве играти генерације 2010., 2012. и 2014.

Међу пријављеним екипама, које су потврдиле своје учешће налазе се:

Фудбалски клуб Партизан, Раднички Ниш, Рудар Kосовска Митровица, ШФ 28 јун Грачаница, ГФК Јагодина, Трговачки Петровац на Млави, „Црвена звезда“ Голубац, „Пинкум“ Велико Градиште, „Пантер“ Пожаревац, ОФК Будућност 2020 Поповац, „Хајдук Вељко“ Неготин, РФК Бродоремонт Kладово, Ђердап Kладово, ОФК 019 Зајечар, „Виола“ Ћуприја, „Морава“ Ћуприја, ШФ Вук Параћин, ФК „Минерс“ Мајданпек, „Kаблови“ Зајечар, ОФК „Бобан“ Неготин, ФК Звездара Београд, Инђија и сада већ традиционално, ДФК „Видин“ из Бугарске.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *