Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

РУКОМЕТАШИ ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ ИЗ ЗАЈЕЧАРА ОСВОЈИЛИ 6. МЕСТО НА ДРЖАВНОМ ПРВЕНСТВУ

Подели

Рукометна екипа Техничке школе у Зајечару освојила је 6. место на Државном такмичењу у Параћину. Зајечарци су на Првенству Србије најпре заузели 3. место у групи иза Смедерева и Београда, а тријумф над школом из Кикинде резултатом 17:11 одвео их је у утакмицу за 5. место.

Тамо су након велике борбе поражени од Лесковчана 23:22, па су Републичко првенство окончали на 6. позицији, што је свакако велики успех изабраника професора Саше Јанковића.

Зајечарски савез за школски спорт у сарадњи са Спортским савезом града Зајечара организовао је ове школске године велики број такмичења, а оно што сигурно изазива задовољство код одговорних спортских посленика јесте чињеница да је доста појединаца и школских екипа из Зајечара успело да се домогне Државних такмичења, а неки су попут сестара Малетић у атлетици стигли и до медаља.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *