Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

МЕЂУНАРОДНИ ТЕНИСКИ ТУРНИР ЗА ВИКЕНД НА ПОПОВОЈ ПЛАЖИ

Подели

Тениски клуб „АС Тимок“ организоваће Међународни тениски турнир „Тимочка крајина Опен 2022“  28 и 29. маја на теренима спортског комплекса „Попова плажа“ у Зајечару. Према речима првог човека зајечарског клуба Дарија Петковића, турнир је из категорије црвени ниво за најмлађе тенисере до 10 година, а наступиће и јуниори до 14 година, и сениори, за које је предвиђено такмичење у синглу и дублу.

„Очекујемо тенисере из целе Тимочке крајине, Бора, Сокобање, Неготина, Kњажевца, Зајечара, али и госте из Ниша и нашег братског клуба „Бдин“ из Видина.  Тениски бренд „Баболат“ поклања најуспешнијима и вредносне ваучере за набавку тениске опреме“, поручио је Петковић.

Организатори су обезбедили вредне награде, пехаре, медаље и дипломе, а у редовима домаћина надају се да ће их послужити и време, како у суботу када су на распореду мечеви најмлађих тенисера и сениора, тако и у недељу када ће поред најстаријих учесника наступити и јуниори.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *