Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Србија Тимочка Крајина

БОР УГОСТИО НАЈБОЉЕ СРПСКЕ КИК БОКСЕРЕ, ШЕСТ ЗЛАТНИХ МЕДАЉА ЗА ДОМАЋЕ БОРЦЕ

Подели

Првенство Србије у кик боксу, дисциплини „low kick“(лоу кик), одржано је минулог викенда у Бору. На програму су била такмичења у свим узрастима, а посетиоци Државног првенства у Спортском центру „Бобана Момчиловић Величковић“ могли су да 21. и 22. маја уживају у борбама најбољих српских бораца.

Домаћи такмичари освојили су 6 златних медаља, а најсјајнијим одличјем окитили су се Вукашин Стефановић, Петар Динић, Михаило Вељковић, Урош Крстић, Бобан Николић и Дамир Сејдија, сви чланови Кик бокс клуба „Бор“ и ученици тренера Синише Владимировића.

Запажен наступ имао је и једини представник Кик бокс клуба „Фајт тим 019“ Петар Станчев, који је освојио сребрну медаљу у категорији до 60 килограма. Зајечарац је наступио у конкуренцији млађих јуниора, а према речима тренера Николе Миленковића, због повреда неколицине такмичара је клуб остао ускраћен за још неку медаљу.

Право наступа имали су сви такмичари узрасне категорије кадета, млађих и старијих јуниора као и сениора „А“ и „Б“ класе у складу са Такмичарским правилником KБСС. Организатори последњег такмичења у ринговним дисциплинама у сезони, били су Кик бокс савез Србије и Кик бокс клуб Бор, а учествовало је 235 такмичара из 62 клуба из целе Србије.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *