Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

НАСТАВЉЕНА ПРАЗНИЧНА ТРАДИЦИЈА У ТРНАВЦУ, 33. УСКРШЊИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ

Подели

Традиционални Ускршњи турнир у малом фудбалу одржан је у недељу 16. априла у Трнавцу. Укупно 17 екипа надметало се за вредне награде на такмичењу у том зајечарском селу, које су овог пута организовали Спортски савез града Зајечара и Асоцијација „Зајечарски спорт за све“ у сарадњи са Месном заједницом Трнавац, који су се потрудили да све протекне у правој спортској игри и ривалству.

Победнички пехар за освојено прво место заслужила је екипа из Злота, која је у финалу надиграла Грљан. Трећепласирани на 33. Ускршњем турниру били су чланови екипе „Младен Радић Мачак“ из Вражогрнца.

Богат наградни фонд, бесплатно освежење за све играче, а такође и празнична журка на отвореном, уз квалитетне партије на петопарцу, привукли су велики број посетилаца на игралиште код сеоске цркве. Све то и више је него довољан показатељ да свако село у Зајечару оживи за време спортско – рекреативних манифестација, а нема сумње да ће слична слика у Трнавцу бити виђена и следеће године за највећи хришћански празник.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *