Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ПОЧЕТАК СЈАЈНЕ ТРАДИЦИЈЕ, УЛИЧНО ВЕЖБАЊЕ И ТАКМИЧЕЊЕ У ОБАРАЊУ РУКЕ ОПРАВДАЛИ ОЧЕКИВАЊА У БОЉЕВЦУ

Подели
Прво такмичење у обарању руке и уличном вежбању (street workout), одржано је у суботу 15. априла у градској теретани Установе за спорт Бољевац. Организатор ове несвакидашње спортско-рекреативне манифестације био је Спортски савез општине Бољевац.
 
Укупно 10 такмичара надметало се у обарање руке, а прво место освојио је Никола Живковић из Бора, друго место заузео је Никола Павловић из Ниша, док је бронзано одличје припало домаћем такмичару Марку Милосављевићу.
 
Посебно занимљива борба виђена је на такмичењу у уличном вежбању (street workoutu), где су се шеснаесторица најспремнијих учесника надметала за главне награде.
 
Најбољи по категоријама били су:
 
Прва три места у згибовима освојили су такмичари из Бољевца и то: прво место Стефан Митић, друго место Никола Андробић, а треће место заузео је Огњен Петровић.
 
У пропадањима је такође најбољи био Стефан Митић, други је поново био Никола Андробић, док је треће место освојио Никола Керић, такође из Бољевца.
 
У склековима прво место освојио је Никола Андробић, друго место заузео је Стефан Митић, а треће Милан Митровић из Бора.
Прво место у апсолутној категорији, који се одређивао сабирањем укупног броја понављања из све три дисциплине, освојио је Никола Андробић са тоталом од 188 поена, другопласирани са пет поена мање од свеукупног победника био је Стефан Митић, док је треће место  са остварених 160 поена заузео Никола Керић.
 
„Хвала свим такмичарима на учешћу и спортској борби. Такође, хвала публици на посети. Видимо се ускоро на новим такмичењима“, навели су за „Глас спорта“ организатори из Спортског савеза општине Бољевац.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *