Учитавање

Унесите термин за претрагу

Тимочка Крајина Фудбал

ПРАЗНИК ФУДБАЛА НА ИСТОКУ СРБИЈЕ, ВЕТЕРАНИ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ И ХАЈДУК ВЕЉКА У НЕГОТИНУ 26. АПРИЛА

Подели

Некада се фудбал волео, пратио, али и играо са другачијим жаром. Део те слике имаће прилику да погледају и подсете се неког другог времена сви они који наредне среде 26. априла испуне трибине градског стадиона у Неготину.

Ветерани домаћег „Хајдук Вељка“ угостиће ветеране Црвена звезде, а истински љубитељи фудбала на делу ће поново моћи да виде легендарне играче великана из Београда. Госте ће у Неготину са почетком од 16 сати предводити Владимир Петровић Пижон, Јован Куле Аћимовић, Милош Шестић, Бошко Ђуровски, Боровница, Милосављевић, у улози „домаћина“ Горан Друлић, али и многи други асови који су проносили славу најтрофејнијег српског клуба.

Гледалаца ће нема сумње бити из свих градова Тимочке Крајине, па организатори позивају публику да бар сат времена раније дођу на трибине неготинског стадиона у уживају у правом празнику фудбала.

Организатори ревијалне утакмице су ветерани „Хајдук Вељка“ уз подршку Спортског савеза и покровитељство општине Неготин.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *