Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар КОШАРКА

МИНИ БАСКЕТ ФЕСТИВАЛ У НЕДЕЉУ 23. АПРИЛА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Традиционални Мини баскет фестивал на програму је у недељу 23. априла у хали спортова на Краљевици. Почетак такмичења заказан је за 9:30, а очекује се учешће више од 300 малих кошаркаша и кошаркашица.

Организатори су Kошаркашки клуб „Младост“ и Школа кошарке „Тимок“, а долазак су поред селекција домаћина и организатора, потврдили „Младост Весна“ из Беле Паланке, ОКК „Јуниор“ Ниш, „Ртањ“ Бољевац, „Златара“ Мајданпек, КК Сврљиг, „Хајдук Вељко“ из Неготина, КК Ниш и градски ривал КК „Бин“.

„Турнир се реализује уз подршку Регионалног кошаркашког савеза источне Србије, а надам се да ће што више Зајечараца доћи да види оно најбоље што у својим најмлађим селекцијама имају клубови са југа и истока Србије“, поручио је за „Глас спорта“ Милан Вељковић, тренер и председник КК „Тимок“.  

Зајечарски кошаркашки фестивал окупиће дечаке и девојчице рођене 2012., 2013., 2014. године и млађих, резултат је наравно у другом плану, а нема сумње да ће сви посетиоци хале на Краљевици моћи на делу да виде будућност српске кошарке.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *