Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

КЊАЖЕВАЦ УГОСТИО СЕОСКЕ ИГРЕ СПОРТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ, ПОБЕДА ТРГОВИШТА НА ТАКМИЧЕЊУ У КАЛНИ

Подели

Kњажевац је минулог викенда угостио караван Сеоских игара Спортског савеза Србије. Укупно пет екипа са по 20 чланова надметало се у 11 такмичарских дисциплина. Недељни дан започео је дефилеом такмичара од центра Калне до спортских терена. Такмичаре су у име организатора поздравили представници Спортског савеза Србије Марина Јовичић и Петар Шундић, док је Сеоске игре свечано отворио председник Спортског савеза Kњажевца др Микица Видојевић.

Спортски савез Књажевца и општина Књажевац и трећу годину у низу били су сјајни домаћини, а екипа Трговишта је после тријумфа на првим књажевачким играма одржаним у Минићеву 2021. године, поново стигла до првог места и пласмана на Регионално такмичење Сеоских игара Спортског савеза Србије.

Ево и комплетног програма Сеоских спортских игара 11. јуна:

9:00 – ДЕФИЛЕ ЕКИПА ОД ЦЕНТРА СЕЛА ДО СТАДИОНА

Трговиште
Кална
Горње Зуниче
Јаковац
Минићево

9.30 – ОТВАРАЊЕ СЕОСКИХ ИГАРА

10:00 ПОЧЕТАК ТАКМИЧЕЊА

Велика борба вођена је у свих 11 дисциплина, Трговиште је на крају стигло до славља и поред неких сјајних издања домаћина из Калне и осталих учесника такмичења.

Публика је могла да ужива у следећим дисциплинама:

надвлачење штапа, надвлачење конопца, скок у даљ, народно рвање, одбојка, фудбал, обарање руку, шах, полигон, бацање камена с рамена и скакање у џаку.

Да ли ће и Трговиште успети попут Васиља минуле године да обезбеди пласман у велико финале и Државно такмичење, сазнаћемо након Регионалног надметања које је према плану Спортског савеза Србије на распореду прве или друге недеље августа у Алексинцу.

А за крај, „Глас спорта“ доноси и комплетан спортски програм који Књажевчане и њихове госте очекује у наредном периоду на Старој планини.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *