Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

КЊАЖЕВАЦ УГОСТИО СЕОСКЕ ИГРЕ СПОРТСКОГ САВЕЗА СРБИЈЕ, ВАСИЉ НАЈУСПЕШНИЈИ НА ТАКМИЧЕЊУ У КАЛНИ

Подели

Kњажевац је минулог викенда угостио караван Сеоских игара Спортског савеза Србије. Укупно шест екипа одмерило је снаге и умеће у 11 такмичарских дисциплина. Суботњи дан започео је дефилеом такмичара од центра Калне до спортских терена. Такмичаре су у име организатора и домаћина поздравили председник Спортског савеза Kњажевца Микица Видојевић и председник Скупштине општине Kњажевац Марко Стојановић, који су и отворили ову традиционалну манифестацију.

Прва на програму била је трка у џаку, а затим је уследило надметање у преосталих 10 дисциплина. Велика борба обележила је читав такмичарски дан, а на крају су највише спретности и вештина показали такмичари Васиља, који су успели да преотму титулу од екипе Трговишта, која је бранила пехар освојен 2021. године у Минићеву.

Kоначан пласман:
1. Васиљ 54
2. Трговиште 51
3. Горње Зуниче 41
4. Јаковац 37
5. Kална 33
6. Дебелица 18

Екипа Васиља на тај начин обезбедила је пласман на Регионално такмичење које је на програму 21.августа у Сокобањи.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *