Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО ЗАЈЕЧАРА У ТЕНИСУ – „SERBIAN GRAND PRIX“

Подели

„SERBIAN GRAND PRIX“, турнир 3. категорије из календара Тениског савеза Србије одржан је минулог викенда на Поповој плажи. Отворено првенство Зајечара за такмичаре до 14 година успешно је као и много пута до сада организовао Тениски клуб „АС Тимок“, а титулу је 10. јуна освојио Богдан Милићевић из Краљева, који је у одлучујућем дуелу савладао домаћу узданицу Јанка Младеновића са 2:0, по сетовима је било 6:3, 6:3.

1.Богдан Милићевић (KРА) 🏆 4 победе
2.Јанко Младеновић (АСТ)🥈 3 победе
2.Вељко Ђорђевић (АСТ) 🥈 3 победе
2.Радован Петровић (ТАЖ) 🥈 3 победе
2.Никола Ивашковић (БОР) 🥈 3 победе
2.Душан Бањац (СЛА) 🥈 3 победе

Време је овог пута организаторима ишло на руку, за разлику од претходног турнира, одржаног на истом месту 20. маја.

„Браво за све учеснике, велики успех наших такмичара Јанка и Вељка, као и одличан наступ нашег талентованог тенисера Страхиње Тричковића, који је у јакој категорији са старијим тенисерима успешно играо и успео да победи један меч“, нагласио је за „Глас спорта“ Дарио Петковић, председник Тениског клуба „АС Тимок“.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *