Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ГИМНАСТИЧКИ КЛУБ ЗАЈЕЧАР НА ДАНУ АЕРОБНЕ ГИМНАСТИКЕ У НОВОМ САДУ

Подели

Традиционална годишња презентација Гимнастичког клуба „Gaudium NS+“ из Новог Сада, „Gaudium Happening“, развила се у нову манифестацију – „Дан Аеробне гимнастике“ у А, Б и Ц програмима, која је као догађај од значаја за развој гимнастике у Србији, уврштена у календар активности Гимнастичког савеза Србије.

Клубови учесници били су ГК Зајечар и домаћин ГК „Gaudium NS+“, а наступило је више
од седамдесет гимнастичарки, што је податак који показује да ова манифестација и њен концепт представљају успешну промоцију Аеробне гимнастике, навели су организатори.

Манифестација је одржана у недељу 11. јуна у Новом Саду, у позоришној сали Гимназије „Лаза Костић“.

Уз Гимнастички клуб „Gaudium NS+“ који представља базу развоја ове гимнастичке дисциплине, у Србији тренутно постоји још само шест клубова регистрованих за аеробну гимнастику у оквиру Гимнастичког савеза Србије. Гимнастички клуб „Зајечар“ учествовао је први пут у овој дисциплини гимнастичког спорта, за шта је награђен пехаром домаћина и организатора.

Следеће такмичење које очекује гимнастичарке Зајечара је традиционални „Видовдански турнир“ у Крушевцу, који је на програму у недељу 18. јуна. 

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *