Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

„ГРАН ПРИ БОЉЕВАЦ 2021“, БУЛАТОВИЋ И ДАЉЕ НАЈЈАЧИ ЧОВЕК У СРБИЈИ

Подели

Отворени Гран при “Стронгман куп Бољевца 2021”, одржан је минулог викенда у улици Краља Александра код зграде општине Бољевац. Такмичење за најјачег човека Србије организовали су Стронгман савез Србије и Спортски савез Бољевца, уз покровитељство локалне самоуправе. 

Најјачи човек Србије Владимир Булатовић из Kикинде наставио је са доминантним издањима, па је победама у Бору, Зајечару и Књажевцу додао и трофеј у Бољевцу. Деветопласирани на светској ранг листи очигледно и даље нема праву конкуренцију у нашој земљи.

Друго место освојио је Александар Радивојевић, док је треће место заузео Владан Живковић. Једина жена учесница такмичења Неда Игић, добила је специјалну награду организатора. 

Најбољим такмичарима награде и пехаре уручио је председник општине Бољевац Небојша Марјановић. 

„Драго ми је да смо имали прилику да организујемо једну овако престижну манифестацију. Општина Бољевац наставиће да улаже у развој спорта на локалу, а потрудићемо се да имамо и све више такмичења националног ранга, попут овог“, истакао је Марјановић. 

Публика је имала прилику да ужива у надметању осам најбољих српских „стронгмен“ такмичара у неколико изузетно занимљивих дисциплина:

Вуча камиона (од 7 тона); подизање балвана изнад главе (до 150 килограма); ношење кофера (од 220 до 250 килограма); превртање гуме (400 килограма) и подизање тега (од 220 до 250 килограма) на платформи.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Бољевац – ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *