Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар

ПРОФЕСОРИМА ФИЗИЧКОГ ВАСПИТАЊА ПРЕДСТАВЉЕН КАЛЕНДАР ПРЕДСТОЈЕЋИХ ТАКМИЧЕЊА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Спортски савез града Зајечара организовао је састанак са професорима физичког васпитања из зајечарских основних и средњих школа.

Састанак је организован у просторијама Савеза, поводом организовања Кроса РТС-а и презентовања календара школских спортских такмичења.

Присутне професоре са планираним предстојећим активностима упознали су генерални секретар зајечарске „куће спорта“ Игор Божиновић и секретар градског Савеза за школски спорт Миомир Симоновић. 

„Организација како манифестација, тако и предстојећих такмичења зависи од епидемиолошке ситуације у нашем граду и одлуке локалног Штаба за ванредне ситуације“, нагласио је Божиновић. 

Генерални секретар зајечарског савеза за школски спорт (ЗСШС) Миомир Симоновић обавестио је професоре о календару школских такмичења.

„До краја текуће године по плану над очекују такмичења у стоном тенису и стрељаштву, док су школска надметања у осталим спортским дисциплинама на програму 2022. године“, истакао је Симоновић и додао да ће у договору са предметним професорима и школама бити одређени и тачни датуми свих такмичења.

Крос РТС-а би према плану требало да се одржи 16. октобра, али ће његова организација зависити од препоруке Школске управе у Зајечару и Одлуке градског штаба за ванредне ситуације, истакнуто је на састанку у Спортском савезу града Зајечара.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *