Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ЗАЈЕЧАР УГОСТИО НАЈЈАЧЕ ЉУДЕ У СРБИЈИ, НОВИ ТРИЈУМФ ВЛАДИМИРА БУЛАТОВИЋА

Подели

Најјачи човек у Србији поново је Владимир Булатовић, који је на „Гран при“ купу у Зајечару, показао зашто је већ годинама најбољи такмичар у Србији. Рођени Кикинђанин победник је такмичења „Grand Prix“ Зајечара – Најјачи човек Србије”, које се другу годину заредом одржава у Зајечару. Учествовало је девет такмичара, који су се надметали у шест дисциплина – вучењу камиона, превртању гуме, ношењу кофера тежине 250 килограма, подизању балвана и пирамиди, као и ношењу џака.

Председник Стронгмен савеза Србије Зоран Стојић, нагласио је да је публика у Зајечару имала прилике да присуствује правом спектаклу.

„Драго ми је да је Зајечар могао да види на делу праве шампионе, такмичаре који су освајали медаље у разним спортовима. Захваљујем се градској управи Зајечар и Спортском савезу на одличној организацији, а надам се да ћемо следеће године угостити најбоље такмичаре из региона и организовати „Балкански куп“, најављује нове манифестације први човек српског Стронгмен савеза.

Град Зајечар ће увек стајати иза оваквих манифестација, који на прави начин промовишу како Зајечар, тако и спорт, истакао је Милан Станковић, помоћник градоначелника Зајечара.

„Други пут бирамо најјачег човека Србије у Зајечару. Ово је специфично такмичење, јер има доста тих захтевних дисциплина, али показали смо још једном да смо спремни да угостимо и организујемо овако велико такмичење, поручио је Станковић.

Другу годину заредом организатор „Grand Prix“ купа Зајечар је Спортско удружење “Gym Xtreme” из Зајечара, иначе једна од млађих чланица Спортског савеза града на Тимоку, која сем „стронгмен“ такмичења, бележи одличне резултате у бодибилдингу и бодифитнесу.

„Најатрактивнија дисциплина такмичења била је свакако вучење камиона. Захваљујемо се свим спонзорима, пре свега „Техномедији“ која је сем новчане поноћи обезбедила и камион за ту дисциплину, као и свим осталим спонзорима као што су Мотел ресторан „Беба“ и други”, истакла је Марија Марковић Илић, потпредседник клуба “Gym Xtreme” Зајечар.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *