Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Србија

НАЈЈАЧИ ЧОВЕК У СРБИЈИ ДОЛАЗИ ИЗ КИКИНДЕ, “STRONG-MAN” КУП СРБИЈЕ ОДРЖАН У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Најјачи човек у Србији је Владимир Булатовић, који је на “Strong-man” Купу у Зајечару, показао зашто је деветопласирани на светској листи.

Булатовић је на Отвореном првенству Србије, одржаном на Поповој плажи, освојио 1. место сакупивши 48,5 бодова, док је једини Зајечарац Далибор Николић, заузео 5. место од укупно девет такмичара, са 28,5 освојених бодова.

Не зна се која је дисциплина била интересантнија за публику, да ли покретање огромног камиона са теретом од 15.000 килограма, избацивање тегова тежине до 100 и више килограма, ношење кофера од 120 килограма на раздаљину, превртање гумених точкова од 440 килограма… Све у свему, сјајна представа снаге, моћи и технике у једном, а ловорике су на крају отишле у Кикинду, одакле долази тренутно најјачи човек у Србији.

Први човек “Strong-man” савеза Србије Зоран Стојић, није крио одушевљење виђеним у Зајечару.

„Савез је оформљен пре три године и већ смо на средини европске табеле по квалитету такмичара. Драго ми је да је и домаћи такмичар Николић оставио одличан утисак у јакој конкуренцији. Биће ово сјајна увертира за завршницу сезоне, а након града на Тимоку, „Strong-man” Куп се сели у Књажевац за две недеље, док је последње такмичење на програму у Бачкој Тополи, истакао је Стојић.

Организатор Отвореног првенства Србије било је Спортско удружење “Gym Xtreme” из Зајечара у сарадњи са “Strong-man” савезом Србије, уз покровитељство града Зајечара.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз обавезни линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *