Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ГРАДСКО ТАКМИЧЕЊЕ УЧЕНИКА ЗАЈЕЧАРСКИХ ОСНОВНИХ И СРЕДЊИХ ШКОЛА У АТЛЕТИЦИ 9. МАЈА

Подели

Градско такмичење ученика и ученица зајечарских основних и средњих школа у атлетици на програму је у понедељак 9. маја. Организатор такмичења је Зајечарски савез за школски спорт у сарадњи са Спортским савезом града Зајечара, а почетак надметања у атлетским дисциплинама заказан је за 10 сати на Градском стадиону на Краљевици.

Истог дана биће одржано и Окружно такмичење, а најбољи појединци и екипе обезбедиће пласман на Међуокружно такмичење у Крушевцу, које је на програму у среду 11. маја.

Зајечарски савез за школски спорт (ЗСШС) уз подршку Спортског савеза наставиће са организацијом школских надметања и након тога, пошто ће средином месеца бити одржано Градско и Окружно такмичење у рукомету.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *