Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ЕВРОПСКА НЕДЕЉА СПОРТА БИЋЕ ОБЕЛЕЖЕНА И У КЊАЖЕВЦУ

Подели

Kњажевац ће и ове године бити један од само 10 градова у Србији у којима ће бити обележена Европска недеља спорта. Спортски савез Књажевца је у периоду од 23. до 30. септембра припремио низ спортских и едукативних активности, које ће бити доступне свим заинтересованим Књажевчанима.

„Глас спорта“ пратиће наравно и сва спортска дешавања у Књажевцу, а ево и комплетног програма манифестације коју ће реализовати књажевачки Спортски савез уз подршку Олимпијског комитета Србије и покровитељство општине Књажевац.

Велики број занимљивих активности очекују пре свега најмлађе Књажевчане, али и све заинтересоване грађане, који ће последње недеље септембра моћи да уживају у бројним спортским дисциплинама. Јавни тренинзи биће извођени на различитим локацијама, почев од платоа Дома културе, преко хале ОШ „Каплар“, до базена „Бањица“ и нових градских терена до стадиона. 

Све у свему, за свакога ће се наћи нешто у чему би могао да опроба своје вештине, или макар све то испрати у својству гледаоца и ужива у активностима „Спортског изазова 2023“ у Књажевцу.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *