Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ЕВРОПСКА НЕДЕЉА СПОРТА БИЋЕ ОБЕЛЕЖЕНА И У КЊАЖЕВЦУ

Подели

Kњажевац ће и ове године бити један од градова у Србији у којима ће бити обележена овогодишња Европска недеља спорта. Спортски савез Књажевца је у периоду од 23. до 30. септембра припремио низ спортских и едукативних активности, које ће бити доступне свим заинтересованим Књажевчанима.

Првог дана манифестације, на градском стадиону од 17 сати заказан је отворени фудбалски тренинг за дечаке и девојчице. Дан касније, на платоу испред Дома културе биће постављени полигони за децу млађег узраста, које очекују аниматори и светлеће наруквице. Почетак тренинга у извођењу Плесне школе „Honey“ је у 19 часова. Љубитеље спортова на точковима, у недељу 25. септембра у Спомен парку очекује ролеријада и бициклијада у 11 сати.

„Глас спорта“ пратиће наравно и сва спортска дешавања у Књажевцу, а ево и комплетног програма манифестације коју ће реализовати књажевачки Спортски савез уз подршку Олимпијског комитета Србије и покровитељство општине Књажевац.

Велики број занимљивих активности очекују пре свега најмлађе Књажевчане, али и све заинтересоване грађане, који ће и од понедељка моћи да уживају у бројним спортским дисциплинама. Базен „Бањица“ ће угостити водене спортове, одбојку на песку, на Јевику ће бити планинарске активности и шетња излетиштем, а 27. септембар биће окончан параглајдинг летом у оквиру Европске недеље спорта и такмичењем у стреличарству. 

„Спортски изазов“, Фестивал спорта и боћање, само су неке од активности које ће наћи своје место у Књажевцу у наредној правој спортској недељи у реализацији Спортског савеза општине Књажевац.

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Књажевац. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *