Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ЕВРОПСКА НЕДЕЉА СПОРТА ОД СУБОТЕ 23. СЕПТЕМБРА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Све је спремно за почетак Европске недеље спорта у Зајечару, током које ће од 23. до 30. септембра бити организовано низ јавних и показних тренинга у различитим спортским дисциплинама, а који ће бити потпуно отворени за све заинтересоване, наравно махом најмлађе суграђане. Европска недеља спорта, преко Олимпијског комитета Србије, поново долази у град на Тимоку, који ће и ове године бити један од градова домаћина.

Почев од 23. септембра па све до краја месеца, свакодневно ћемо имати спортске активности у извођењу спортских клубова, удружења и образовних установа са територије града Зајечара, све то у организацији Спортског савеза Зајечара и уз подршку града Зајечара, који је и покровитељ ове сада већ традиционалне манифестације.

Девети пут у Европи, шести у Србији и Зајечару, који је од старта укључен у реализацију  јединствене спортске манифестације, чији распоред у наставку доноси „Глас спорта“, који ће из дана у дан извештавати све своје читаоце и пратиоце о свим спортским активностима у Зајечару и околини, који ће бити одржани на различитим локацијама и доступни великом броју грађана. Од Попове плаже, преко Великог Извора, градских пешачких зона до хале спортова и Краљевице, Спортски савез града Зајечара потрудио се да 2023. година буде и најмасовнија што се тиче „Спортског изазова“ у граду на Тимоку.

Европска недеља спорта је иницијатива Европске комисије за промоцију спорта и физичке активности широм Европе под слоганом “Be Active”.

Током целе последње недеље септембра, биће организован низ спортских догађаја у нашој земљи као што су „Спортски изазов“, „Пут око Европе“ у извођењу ЕУ делегације у Србији и „BeActive ноћ“, „Урбан спорт фест“  и Школски спортски дан, а поред Зајечара, домаћини Европске недеље спорта биће и Аранђеловац, Пожаревац, Сомбор, Бор, Kњажевац, Пирот, Зрењанијн, Панчево и Београд.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *