Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ДОДЕЛА СЕРТИФИКАТА ПРОФЕСОРИМА ФИЗИЧКОГ ВАСПИТАЊА У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Развијање стручних, професионалних и методичких компетенција професора, а све у циљу побољшаног рада са ученицима, били су неки од циљева семинара под називом “Примена статистичких поступака у циљу праћења и прогнозе моторичког развоја ученика“. Зајечарски савез за школски спорт (ЗШС) обезбедио је бесплатан семинар за професоре физичког васпитања са територије града Зајечара, а предавања су била на програму минулих месец дана у просторијама зајечарске „куће спорта“.

Укупно 23 професора из основних и средњих школа из Зајечара савладали су успешно четири модула вредности 11 бодова, а задовољство није крио ни предавач проф. др Верољуб Станковић. Продекан за научно-истраживачки рад и међународну сарадњу Факултета за спорт и физичко васпитање Универзитета у Приштини, захвалио се Зајечарском савезу за школски спорт на прилици да после дуго времена  у свом родном граду одржи једно овакво стручно усавршавање.

„Наставак рада на унапређењу и оспособљавању стручних кадрова, кроз акредитоване програме за усавршавање наставника у основним и средњим школама, свакако су неки од главних циљева семинара који ће на основу споразума о сарадњи који су потписали Спортски савез града Зајечара и Факултет за спорт и физичко васпитање Универзитета у Приштини са седиштем у Лепосавићу, бити одржавани и у наредном периоду“, поручио је за „Глас спорта“ генерални секретар Зајечарског савеза за школски спорт (ЗШС) Миомир Симоновић.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *