Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ДЕВЕТ МЕДАЉА ЗА ЧЛАНОВЕ ГРАДСКОГ КАРАТЕ КЛУБА “ЗАЈЕЧАР” У ПУКОВЦУ

Подели

Зајечарски каратисти настављају са успесима широм Србије. Минулог викенда, такмичари ГКК “Зајечар” освојили су девет медаља на традиционалном турниру “Пуковац Опен 2021”, где су у конкуренцији 200 такмичара узели четири златна, две сребрна и три бронзана одличја.

Карате клуб “Пуковац” био је организатор такмичења одржаног у недељу 30. маја у сали ОШ “Вук Караџић”, а КК “Унсу” из Лесковца наступио је са највише такмичара, а највише медаља припало је борским карате клубовима “Тангсоодо” и “Суреидо”.

Сара Крстић из Градског карате клуба “Зајечар” проглашена је за најуспешнију такмичарку турнира са три златне и једном бронзаном медаљом, а одличја су освојили и Даниел Симић и Андреа Станишић.

Следеће такмичење на коме ће учествовати чланови зајечарског карате клуба је “Јабланица Опен” у Медвеђи, које је на програму 13. јуна.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *