Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

ГРАДСКИ КАРАТЕ КЛУБ „ЗАЈЕЧАР“ НАЈБОЉИ НА КУПУ ТИМОЧКОГ РЕГИОНА

Подели

Карате куп тимочког региона у борбама, техници и договореном спарингу одржан је у недељу 31. октобра у Зајечару. Домаћин и организатор такмичења био је Градски карате клуб „Зајечар“ уз подршку регионалног карате савеза.

Турнир је био отвореног типа па су учествовали и клубови који не припадају Тимочкој крајини. Такмичење је било на програму у сали Основне школе „Љубица Радосављевић Нада“, а поред домаћег Зајечара, учествовали су и Карате клуб „СУРЕИДО“ из Бора, КК „МУСАШИ“ из Књажевца, КК „ПУКОВАЦ“ из Пуковца и Карате клуб „ТАНДЕН“ из Сурдулице.

Градски карате клуб „Зајечар“ тријумфовао је у генералном пласману, испред другопласираног Пуковца и Карате клуба „Мусаши“  из Књажевца.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *