Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар КОШАРКА

ЧЕТВРТИ МЕМОРИЈАЛНИ МИНИ БАСКЕТ ФЕСТИВАЛ „САВА МИЛЕТИЋ“ ОКУПИО ВИШЕ ОД 300 МАЛИХ КОШАРКАША У ЗАЈЕЧАРУ

Подели

Будућност кошарке источне и јужне Србије на једном месту. Меморијални мини баскет фестивал „Сава Милетић“ одржан је у недељу 29. маја у хали спортова на Краљевици. Учествовало је више од 300 малих кошаркаша из 10 српских клубова.

Четврти Меморијал „Сава Милетић“ реализован је после две године паузе, а поред домаћих селекција Кошаркашког клуба „Тимок“, на терену хале у Зајечару нашли су се Младост из Беле Паланке, „Рудар“ Бор, „Ртањ“ Бољевац, „Златара“ Мајданпек, „Леда“ и „Књажевац 1950“ из Књажевца, неготински „Хајдук Вељко“, „Сврљиг“ и зајечарски КК „Бин“.

Турнир је имао хуманитарни карактер, а прикупљена средства од организатора, публике и родитеља учесника биће искоришћена за помоћ у лечењу малене Зајечарке Ленке Љубисављевић (2,5 године).

Организатор IV Меморијалног мини баскет фестивала „Сава Милетић“ био је Кошаркашки клуб „Тимок“ из Зајечара, а турнир је реализован уз подршку Регионалног кошаркашког савеза источне Србије.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *