Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

УСПЕШАН ВИКЕНД ЗАЈЕЧАРСКИХ ГИМНАСТИЧАРКИ

Подели

Гимнастичарке Зајечара настављају са успешним резултатима у пролећном делу сезоне. Чланице ГК „Зајечар“ наступиле су минулог викенда на такмичењима у Костолцу и Крушевцу, где су оствариле сјајне резултате.

Прво коло Пионирске гимнастичке лиге одржано је у суботу 28. маја у Kрушевцу, а такмичарке Зајечара у I селекцији Маша Банковић, Софија Ђорђевић, Лана Маринковић, Нађа Ћелић и Софија Јовић освојиле су 3 место и бронзану медаљу.  II селекција у саставу Софија Мицић, Ева Гроздановић и Ива Филиповић заузела је 2. место и освојила сребрно одличје. Софија Мицић је у појединачној конкуренцији освојила бронзано одличје.

Само дан касније нови успешан наступ зајечарских гимнастичарки, овог пута у Kостолцу. Б-програм пионирке у саставу Лена Ивановић, Анђа Манић и Ива Планић освојиле су 2 место у генералном пласману и сребрну медаљу, док је у појединачној конкуренцији Лена Ивановић заузела 2. место и освојила сребрну медаљу. Њена клупска другарица Анђа Манић освојила је бронзу комплетиравши сјајан викенд Гимнастичког клуба „Зајечар“. Даница Живковић је због пада са справе изгубила сигурну сребрну медаљу у кадетској конкуренцији, па је биланс одличја остао на шест освојених у два гимнастичка дана. 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *