Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ПРВИ ШАХОВСКИ МЕМОРИЈАЛ „ДРАГАН МИТИЋ МИТКЕ“

Подели

Меморијални турнир у шаху „Драган Митић Митке“, посвећен дугогодишњем играчу и капитену Шаховског клуба „Зајечар“ одржан је у суботу 28. маја у хали спортова на Краљевици. Учествовао је 31 учесник у сениорској и 13 у омладинској конкуренцији, а турнир је оправдао очекивања.

Организатор I Меморијала „Драган Митић Митке“ био је Шаховски клуб „Зајечар“ уз подршку Спортског савеза града Зајечара и покровитељство Градске управе Зајечар, а листа шахиста из Ниша, Параћина, Ћуприје, Пирота, Сврљига, Књажевца, Бољевца, Бора, Мајданпека и Кладова, потврђује да су домаћини из Шаховског клуба „Зајечар“ успели да на мапу озбиљних српских турнира поставе и један зајечарски.

Након одиграних девет рунди највише разлога за задовољство имали су Урош Цветановић и Дејан Бранковић на главном турниру, који су такмичење завршили са по 7 поена, док је 3. место припало Андрији Марку Крстићу са 6,5. „Глас спорта“ у наставку доноси и коначну табелу са резултатима:

Што се Опен Б дела турнира тиче, након пет рунди на челу табеле нашли су се Велимир Ванчевић и Растко Јовић са по 4 поена, док су се иза њих нашли Немања Михајловић и Давид Лукић са 3,5. Ево и комплетне табеле омладинаца:

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *