Учитавање

Унесите термин за претрагу

ОСТАЛИ СПОРТОВИ Тимочка Крајина

КЊАЖЕВАЧКИМ „ПАУЕРЛИФТЕРИМА“ ПЕТ МЕДАЉА НА ПРВЕНСТВУ СРБИЈЕ

Подели

Пауерлифтинг и боди билдинг спортски клуб “Kњажевац” oсвојио је пет медаља на Државном првенству у бенч пресу (bench press-u) за јуниоре, млађе јуниоре и ветеране. Такмичење је одржано у Бачкој Паланци, а Књажевчанима је припало 5 одличја, од којих су три златна, једно сребрно и једно бронзано.

Тијана Трифуновић освојила је златну медаљу у конкуренцији јуниорки до 57 килограма, док се јуниорка Ивана Живковић у категорији до 84 кг. такође окитила златним одличјем. У категорији млађих јуниора у бенч пресу са опремом Стефан Илић заузео је прво место, док су у јуниорској конкуренцији без опреме наступили Александар Живковић и Душан Петровић. Живковић је освојио сребрну медаљу у категорији до 105 кг, а Петровићу је у категорији до 93. кг. припала бронза.

На Првенству Србије у Бачкој Паланци наступило је више од 60 такмичара из 15 домаћих клубова.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *