Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ Србија

АУТОМОБИЛСКО СПОРТСКО УДРУЖЕЊЕ „АС“ ИЗ ЗАЈЕЧАРА ШАМПИОН СРБИЈЕ НА БРДСКИМ И КРУЖНИМ СТАЗАМА

Подели

Аутомобилско спортско удружење “АС” из Зајечара апсолутни је шампион Србије на брдским и кружним стазама, што је успех који је мало коме пошао за руком у историји аутомобилизма на овим просторима.

Рекордан број бодова у екипној конкуренцији и тријумф у генералном пласману остварили суследећи возачи:  Милош Ивковић и Дејан Вукић из Зајечара, Драган Лукић из Kрагујевца, Дејан Илић Ђеникс из Kрагујевца (капитен клуба), Драган Филиповић из Београда, Ненад Савић из Чачка, Владица Рабреновић из Стокхолма Горан Рабасовић и Бајине Баште и Живота Милић – Гага из Београда као кординатор клуба и возач. 

Копаоник, Бањалука, Ушће, Авала, Брус, Мироч, Краљево, Зајечар, Бор, где год су се појавили чланови АСУ „АС“ из Зајечара, стрпљиво су сакупљали бодове и на крају у жестокој конкуренцији и однели двоструку победу.

„Сигурно је да смо у плановима пред сезону имали у подсвести жељу за одбраном титуле на брдским стазама, али је дупли тријумф превазишао сва наша очекивања. Знали смо да имамо велики квалитет у нашим редовима, а предан рад свих у клубу од администрације, преко механичара до возача, дао је резултате“, истакао је за „Глас спорта“ Живота Милић „Гага“, потпредседник и координатор Аутомобилског спортског удружења “АС”.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 
Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *