Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА

ЖЕНСКА ЕКИПА МЕДИЦИНСКЕ ШКОЛЕ ИЗ ЗАЈЕЧАРА ОСВОЈИЛА 7. МЕСТО НА ДРЖАВНОМ ТАКМИЧЕЊУ У РУКОМЕТУ

Подели

Женска екипа зајечарске Медицинске школе освојила је 7. место на Државном такмичењу у рукомету одржаном на Сребрном језеру 18. и 19. маја. Изабранице професорке Јелене Милосављевић поражене су у мечу за пласман од екипа из Аранђеловца 22:13 и Шапца резултатом 21:18. Зајечарке су завршно рукометно такмичење Савеза за школски спорт Србије завршиле на 7. позицији.

Ипак, сам пласман међу најбољих осам школских екипа у Србији резултат је за свако поштовање, а Зајечарке су поред футсалера ОШ „Хајдук Вељко“ уједно биле и једине представнице колективних спортова из града на Тимоку у самој завршници.

Укупно пет представника Зајечара очекује у среду 24. маја и Државно такмичење у атлетици, које је на програму у Ћуприји, где ваља очекивати и неку медаљу од појединаца који су доминирали на Међуокружном надметању одржаном у Крушевцу.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *