Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОДБОЈКА

ОДБОЈКАШИЦЕ ТИМОКА НА ФИНАЛНОМ ТУРНИРУ ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ

Подели

Одбојкашице Тимока надметаће се предстојећег викенда на финалном турниру Првенства Србије за пионирке. Играчице рођене 2008. и 2009. године наступиће у конкуренцији 16 најбољих екипа у држави, а такмичење у организацији Одбојкашког савеза Србије је на програму на Златибору од 19. до 21. маја.

Изабранице тренера Милана Вучковића играће у групи В против екипа „Тента“ из Обреновца, „Јединства“ из Старе Пазове и „Десетке“ из Ниша.

Финалне утакмице биће одигране на четири терена и то: СХ „Чајетина“ (Чајетина), Мала СХ „Kрчагово“ (Ужице), ОШ „Димитрије Туцовић“ (Златибор), Дечје одмаралиште „Голија“ (Златибор).

Одбојка је поново у жижи интересовања у Зајечару, а у недељу 21. маја у хали спортова на Краљевици, биће одржан II турнир „МОСИЋ“ МОС Зајечар 2023. На такмичењу ће учествовати  одбојкашице рођене 2012. године и дечаци рођени 2011. године. Организатор је Одбојкашки клуб Тимок, а почетак турнира заказан је за 11:00 сати.

Ево и списка учесника, одбојкашице 2012. и млађе:

1. ОK Тимок, Зајечар
2. ОK Kњажевац, Kњажевац
3. ОK Озрен, Сокобања
4. ОK Хајдук Вељко, Неготин
5. ОK Ђердап, Kладово
6. ОK Мајданпек, Мајданпек
7. ОK Волејбортим, Бор
8. ОK Винер, Бор.

Дечаци 2011. и млађи:

1. ОK Тимок, Зајечар
2. ОK Kњажевац, Kњажевац
3. ОK Озрен, Сокобања
4. ОK Волејбортим, Бор.

НапоменаСви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *