Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ЗАЈЕЧАРСКИ КИК БОКСЕРИ СЈАЈНИ НА ОТВАРАЊУ ТАКМИЧАРСКЕ СЕЗОНЕ У КРУШЕВЦУ

Подели

Неки нови ветрови дувају борилачком сценом Зајечара. Томе је умногоме помогло отварање сале Кик бокс клуба „Фајт тим 019“ у насељу „Два брата“, у просторијама бивше дискотеке „МЗ“. Плодови су овог пролећа и више него видљиви. После сјајног почетка рада Бокс академије „Зајечар“, која дели исти простор за тренинге, као и тренере, па и неке од такмичара, зајечарски кик боксери показали су да од њих и ове године треба очекивати велике ствари.

На самом старту такмичарске сезоне у кик боксу у дисциплини К1 одржаном у Крушевцу минулог викенда, „Фајт Тим 019“ из Зајечара је забележио одличне резултате у јуниорској и сениорској конкуренцији.

Победе су се низале у свим категоријама, а на крају је у Зајечар отишло пет медаља. Велики успех остварио је Александар Миливојевић, најбољи борац у категорији до 86 килограма. Миливојевић је са две победе стигао до златне медаље и великог пехара. Сребрну медаљу у сениорској конкуренцији освојио је Александар Динић, баш као и млади Андреја Нижницки у категорији јуниора, подједнако успешан и у џудоу, очигледно са великим амбицијама у још једном борилачком спорту. Бронзана одличја припала су Луки Јергасу и Николи Петровићу.

„Ово је прво такмичење ове године где су чланови „Фајт тим 019“ наступили у подмлађеном али јако борбеном саставу у изразито јакој конкуренцији, истакао је за „Глас спорта“ председник зајечарског Кик бокс клуба Никола Миленковић.

Зајечарци су наступили са пет такмичара, три у јуниорској и два у сениорској конкуреницији.

„Као тренери, можемо да кажемо да смо презадовољни радом и залагањем такмичарског дела екипе, враћамо се у салу да као и до сада вредно и пожртвовано радимо, јер нас ускоро чекају нови изазови, поручили су тренери Бојан Андрејић и Никола Миленковић.

 

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

 

 

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *