Учитавање

Унесите термин за претрагу

ГЛАС СПОРТА Зајечар ОДБОЈКА

ЗАЈЕЧАРСКА ГИМНАЗИЈА НАЈУСПЕШНИЈА НА ГРАДСКОМ ТАКМИЧЕЊУ У ОДБОЈЦИ

Подели

Зајечарска Гимназија апсолутни је победник градског такмичења средњих школа у одбојци, пошто су доминирали у обе конкуренције и њихове екипе су се заслужено пласирале на Окружно такмичење.

Ученице Гимназије су до првог места дошле након победе над екипом Економско-трговинске школе резултатом 2:0, док су исти успех поновила и мушка екипа Гимназије, која је такође у финалу савладала вршњаке из Економско-трговинске школе истоветним резултатом 2:0.

Интересантан је и податак да је Економска школа у обе конкуренције до финала дошла победама над екипом Медицинске школе од 2:1 у сетовима.

Ученици и ученице Гимназије, дуплим тријумфом на градском такмичењу обезбедили су пласман на надметање са најбољим екипама из Зајечарског управног округа, где свакако имају велике шансе за пролаз у даљи круг такмичења, уз игру приказану на теренима Техничке школе и Гимназије, где су одржана такмичења у обе конкуренцији.

О даљем одржавању школских надметања, јавност ће бити благовремено обавештена, а Зајечарски савез за школски спорт и Спортски савез града Зајечара су у сталној комуникацији са надлежним државним савезима, министарствима и установама.

Тагови

Можда вам се и ово свиђа

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *