Учитавање

Унесите термин за претрагу

Србија Фудбал

СЛАВИША КОКЕЗА ИМА КОРОНА ВИРУС!

Подели

Председник Фудбалског савеза Србије Славиша Kокеза заражен је корона вирусом, потврђено је касно синоћ из српске „куће“ фудбала!

Први човек српског националног фудбалског савеза примљен је у току јучерашњег дана на Инфективну клинику Kлиничког центра Србије, а према информацијама којима располажу медији, он је добро и комуницира са особљем клинике

Славиша Kокеза минуле недеље боравио у Амстердаму, где се претпоставља да је зарадио вирус, а тамо је била и цела управа УЕФА на челу са Словенцем Чеферином.

Присутан је био и потпредседник ФСС Марко Пантелић, али и Kостадин Терзић, син Звездана Терзића, као и Дејан Савићевић, председник ФСЦГ.

Kокеза се лоше осећао од повратка из Амстердама, прво се мислило да има прехладу, али се испоставило да је корона вирус у питању.

У наредним данима, сазнаћемо да ли је он и едини заражен из делегације и да ли се вирус проширио, а невероватно делује чињеница да му данима није било добро и да је олако прешао преко тога, мислећи да је у питању пролазна прехлада…

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *