Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар ОСТАЛИ СПОРТОВИ

ВИДОВДАНСКИ КАРАТЕ КУП „ЗАЈЕЧАР 2022“ ОДРЖАН У ХАЛИ СПОРТОВА НА КРАЉЕВИЦИ

Подели

Видовдански карате куп Зајечара одржан је у недељу 26. јуна у хали спортова на Краљевици. Организатори традиционалног такмичења били су Градски карате клуб „Зајечар“ и Спортски савез града Зајечара.

Поред домаћина ГКК  „Зајечар“, на овој традиционалној спортској манифестацији, учествовали су и клубови из Краљева, Прокупља, Врања, Власотинца, Лесковца, Медвеђе, Сурдулице и градског ривала Карате клуба „Тенши“ из Зајечара.

Најмасовнији учесник на Видовданском турниру био је Карате клуб „Танден“ из Сурдулице, док су најуспешнија три клуба:

1. Карате клуб „ИПОН“ из Лесковца

2. Карате клуб „РЕИКОН“ из Краљева

3. Карате клуб „ТАНДЕН“ из Сурдулице

Чланови ГКК „Зајечар“ били су поново најдоминантнији и са највише освојених медаља, али због правила да домаћин не учествује у бодовању за генерални пласман нису однели победу на Краљевици.

Градски карате клуб „Зајечар“ од 1. јуна тренинге одржава на отвореном терену СРЦ „Попова плажа“ на платоу поред тениског игралишта, у следећим терминима: уторак,четвртак и субота од 18:00 – 19:30 сати. Сви који желе да вежбају карате могу да дођу и да одраде неколико тренинга бесплатно, како би се упознали са тајном ове најпопуларније борилачке вештине.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

1 коментар

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *