Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

ТРЕЋА НЕДЕЉА МЕМОРИЈАЛНОГ ТУРНИРА „ЈОЦА МИХАИЛОВИЋ – К3“

Подели

Само три утакмице одигране су минулог викенда на фудбалском Меморијалу у Котлујевцу, пошто је киша у суботње поподне прекинула овај традиционални турнир. Организатори су потом решили да све мечеве предвиђене за недељу помере, па су тако забележени следећи резултати:

Већ у понедељак 27. јуна на програму је 15 утакмица, после којих ће неке ствари бити јасније на Меморијалном турниру „Јоца Михаиловић – К3“ у зајечарском насељу Кључ III. Ево и свих парова:

Нарочито занимљиво биће у утакмицама баража за четвртфинале у конкуренцији сениора, где су на распореду четири меча. Домаћа екипа „К3 Чика Јоца“ одмериће снаге са „Ауто школом Ракић“ и нема сумње да ће на својој страни имати и подршку публике, док остали сусрети гарантују такође неизвесну борбу до самог краја. Свакако да ће доста интересовања изазвати и утакмице ветерана, што је и више него довољан позив гледаоцима да поново испуне трибине терена у Котлујевцу.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *