Учитавање

Унесите термин за претрагу

Зајечар Фудбал

ЧЕТВРТФИНАЛЕ МЕМОРИЈАЛНОГ ТУРНИРА „ЈОЦА МИХАИЛОВИЋ – К3“

Подели

Полако се приводи крају турнир у зајечарском насељу Кључ III, а узбуђења достижу тачку максимума. Једно лоше вече, промашен зицер могу коштати екипе испадања са Меморијала, а утакмице одигране у понедељак 27. јуна иду у прилог томе.

Виђено је много борбе, доста промашених шутева, али и ефектних погодака, па је окупљена публика на терену у Котлујевцу могла да ужива у правим такмичарским окршајима. Постигнути су следећи резултати:

Већ на Видовдан 28. јуна на распореду је 16 утакмица, које ће сигурно одлучити ко ће наставити даље такмичење на Меморијалу К3. На програму су мечеви четвртфинала код сениора и петлића, али ништа мање занимљиво неће бити код кадета, где се играју сусрети баража, а ту су и увек интересантни окршаји ветерана, код којих ове године наступају играчи рођени 1983. године и старији.

„Глас спорта“ доноси и комплетан распоред турнира:

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *