Учитавање

Унесите термин за претрагу

Тимочка Крајина Фудбал

НОЋНИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ „ПОДГОРАЦ 2022“ ОД 5. ДО 7. ЈУЛА У НАЈВЕЋЕМ БОЉЕВАЧКОМ СЕЛУ

Подели

Фудбалски клуб „Малиник“ и Месна заједница Подгорац  у сарадњи са Спортским савезом Бољевца организују ноћни турнир у малом фудбалу. Манифестација је на програму од уторка 5. јула до Ивањдана 7. јула на терену Основне школе „Ђорђе Симеоновић“, а одржава се под покровитељством општине Бољевац.

Три узрасне категорије, новчане и робне награде, уз посебан осећај игре у ноћним условима обележиће ову спортску манифестацију у највећем бољевачком селу. Организатори су одлучили да две млађе категорије буду ослобођене котизације, па ће тако сви заинтересовани петлићи (до четвртог разреда ош) и пионири (од петог до 8. разреда) учествовати на турниру. Највеће интересовање као и увек влада у сениорској конкуренцији, а котизација у тој узрасној категорији износи 4.000 динара по екипи.

Поред пехара, медаља и диплома за освојена прва три места, организатори ће најбоље тимове у конкуренцији пионира и петлића наградити и мајицама, док су за сениоре предвиђене новчане награде, које ће зависити од броја пријављених екипа.

Извлачење парова заказано је пред сам почетак турнира у уторак 5. јула, док прва утакмица почиње у 18 сати на школском терену у Подгорцу. Сваки тим чини 8 играча, а игра се по систему 4+1, наводе организатори и додају да Организациони одбор ноћног турнира „Подгорац 2022“ задржава право измене.

Све додатне информације заинтересовани могу добити на бројеве телефона:
062373525 (Бобан)
0601706510 (Жига)

“Овај медијски садржај суфинансиран је од стране општине Бољевац – ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства”.

Напомена: Сви медији који преузму текст, фотографије, видео, дужни су да наведу извор – „Глас спорта“(glassporta.rs), као и да поставе линк ка изворној вести. Уколико преузимате комплетан текст и фотографије, или већи део текста, мора се нагласити да је текст преузет од Гласа спорта (glassporta.rs), на почетку и крају текста, уз линк ка изворној вести.

Тагови

Оставите ваш коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *